fredag 16 juli 2010

Kräftgång

Att ge sig ut och spela golf dagen efter man kräftat till - det är ingen Bra idé.. Speciellt inte om man som jag bär bagen och all tyngd läggs på ett par röda ömma axlar :)

Trots det var gårdagens runda med pappa en klart positiv upplevelse! Inte bara för att jag vann.. Nej banan vi spelade var klart över förväntan! Skavsta Golf, en än så länge rätt nyanlagd pay n play bana med fullängdshål och klara förutsättningar att bli något bra.
Den var väl inte i klass med gamla hemmabanan Ärila men ska nog kunna lura ut Ernst på en runda under veckan han är här.

I vanlig ordning kunde man inte låta bli att lägga lite slantar på British Open som spelas nu, än så länge med blandade resultat. Har än så länge insatserna täckta efter halva tävlingen och fortfarande chans på mer, så det blir spännande under helgen.


Hansson ligger bra med trots att han är missnöjd, vilket verkar lovande inför fortsättningen :)
Även Andersson Hed ser ut att få bra slagläge inför helgens spel.


Grupperna för VM i handboll i januari är lottat och det är klart vilka lag som kommer till Östergötland

Självklart är intresset för biljetter till detta storslagna arrangemang redan nu större än man kan föreställa sig, folk tältar i kö utanför spelarenorna i väntan på att få så bra biljetter som möjligt.



Någon som känner igen något ansikte i kön? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar